Varmepumper

varmepumpe toppbilde

Er din bolig iskald om vinteren og helt «svett» om sommeren?
Ja, da er våre varmepumper absolutt på tide å vurdere!

 
En varmepumpe er ikke bare en stor varmekilde i ditt hjem, men fungerer også som aircondition om du trenger lavere temperaturer. 
Vi tilbyr de beste varmepumpene på markedet som er stillegående, har eksklusivt design, nye smarte funksjoner og selvfølgelig suveren varmeeffekt med høyeste energimerke.

Våre varmepumper er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima, og derfor her i Norge.


Se hvor mye du kan spare i året ved å ha varmepumpe i ditt hjem! Prøv sparekalkulatorene:

 sparekalk


LUFT-TIL-LUFT VARMEPUMPE

Dette er den mest vanlige typen varmepumpe her i Norge. Varmepumpen henter kald luft ute, og leverer så varm luft inne. Pumpen tar ikke stor plass og installeres enkelt på plass. Fordelen med denne typen varmepumpe er at oppvarmingsutgiftene kan bli halvert! Men dette avhenger av hvor stor del av oppvarmingen varmepumpen står for, samt hvordan type bolig du har.

Luft-til-luft varmepumpen er mest effektiv hvis din bolig har åpne romløsninger. Den delen som henger inne på veggen har filtre. Disse filtrene renser luften og bidrar til et bedre inneklima i din bolig. Denne type varmepumpe kan installeres i tomannsbolig, rekkehus, leiligheter og villa.

Andre fordeler:

  • Kan brukes som aircondition (fin om sommeren når det blir veldig varmt og «innestengt» i boligen)
  • Gir redusert strømforbruk
  • Sørger for bedre inneklima
  • Miljøvennlig

 

illustrasjon


Våre leverandører med ekspertise på varmepumper, ABK Klimaprodukter og Fujitsu, gjør at vi kan levere den beste varmepumpen til ditt hjem!

ABK:
leverer Toshiba varmepumper, spesielt egnet for kaldt klima og stort energibehov.

toshiba-varmepumper-logo

Fujitsu:
leverer Fujitsu varmepumper som gir effektiv varme i norske boliger. Fujitsu Waterstage gir høy besparelse og komfort i et moderne hjem. Pumpen er allsidig og kan kobles opp mot de aller fleste installasjoner. Eksempel radiatorer, gulvvarme, tappevann, olje/gassfyr og svømmebasseng.

Mitsubishi varmepumper:
er spesialtilpasset det nordiske markedet. Lydnivå og effekt er i hovedfokus! Vi i Skogvang Installasjon AS har spesialisert oss på Mitsubishi varmepumper.

Mitsubishi Logo

 

 

Ønsker du å installere varmepumpe? Vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den løsningen som er best for ditt behov! Ta kontakt her...

Ringe oss? Ta kontakt med din nærmeste avdeling her...

Vi er din totalleverandør av elektrotjenester.

kontakt oss knapp